Anneke Peeters

Bovenal ben ik trotse mama van Milla, daarnaast fotografe en in een vorig leven zeemeermin (duikinstructrice).

Ik hou van puurheid, van de echte dingen in het leven. Ik ben impulsief, maar ook berekend. Sociaal, maar weet ook wanneer ik een stapje opzij moet zetten. Meelevend, gevoelig, vastberaden, avontuurlijk, passievol, een tikkeltje rebels,  perfectionistisch en toch eeuwig op zoek. 

In mijn fotografie zijn de 3 belangrijkste woorden. PUUR, ECHT en LIEFDE.  Ongeposeerde spontane foto’s zijn dan ook mijn sterkste punt. 

Mijn passie voor fotografie is er al van kinds af aan. Toen ik 5 was “leende” ik voor het eerst de camera van mijn vader.  Al snel (vooral uit schrik dat ik het grote fototoestel stuk zou maken) kreeg ik mijn eigen camera. Tot soms spijt van mijn vrienden is heel onze kindertijd zo gedocumenteerd. Als duikinstructrice kwam ik al snel terecht bij onderwatervideografie en -fotografie. Waarna ik in 2009 eindelijk fotografie ging studeren aan de avondschool in Antwerpen. Als laatste klas heb ik nog zelf mijn foto’s leren ontwikkelen in een donkere kamer. Daar ben ik nog steeds ontzettend dankbaar voor. Sindsdien combineer ik fotografie met mama zijn en ben ik steeds op zoek naar dát beeld. 

op www.annekepeeters.com kan je mijn oudere en algemene werk bekijken. 

 

Close Menu